"Det blåser upp". Ett Körkraftprojekt vårterminen 2019.

Lyssna och sjung med. En medryckande sångföreställning som bjuder på sånger från Haiti.

En interaktiv sångföreställning med barnkörer där 70 barn på scenen tar med publiken på en medryckande sång- och dansresa till Haiti.

Alla sångtexter är på svenska. För barn och elever 4-12 år.

BAKGRUND: Tillsammans med musikerna Sanna och Sten Källman samt körpedagogerna Marie Bejstam och Charlotte Rider från Körkraft har skolklasser från Norra Botkyrka och körerna Spektrum och Prisma och deras ledare jobbat fram en föreställning med sånger och danser från Haiti. Projektet avslutas med interaktiva skolkonserter på Tumbascenen i Botkyrka samt en stor offentlig interaktiv familjekonsert på Musikaliska i Stockholm. Låtmaterialet är på svenska.

Ett KÖRKRAFT-projekt med Tallidskolan,  Brunnaskolan, Kastanjeskolan i Norra Botkyrka  och Spektrumkörerna och Prismakörerna.

Initiativtagare och kontaktperson för projektet i Botkyrka: körpedagog Marie Bejstam marie@kulturfyren.se

Med stöd av Allmänna Arvsfonden och Skapande skola/Statens Kulturråd.

2019-05-24 09:30Tumbascenen

0 kr 147Boka platser