Edin Jusuframic: "MeYoul" - en dansföreställning, prova-på och samtal.

Av och med Edin Jusuframic.

Edin Jusuframic presenterar sig och sitt verk så här: "MeYouI spelas på Hangaren Subtopia i Alby. Med tanke på att jag själv är född och uppväxt i Botkyrka, Alby så vill jag spela min förställning just här.  Samma plats som format mig till den jag är idag och där allt en gång började. Jag vill också bjuda eleverna på "prova-på" och att möta dansare och koreograf efter föreställningen."

  • Dansföreställning, kort dans-prova-på och samtal.

  MeYouI är en dansföreställning som handlar om den inre känslomässiga konflikt när en människa arbetar i ett kollektiv. Konflikten gestaltas av två dansare som agerar två sidor av en och samma person. Den ena representerar den själviska sidan medan den andra företräder den solidariska som gör vad som är bäst för majoriteten. Verket belyser på så vis en inre konflikt, huruvida egot ska få sin vilja igenom eller om en kompromiss för massans välbefinnande är ett bättre val.  

Efter föreställning erbjuds en frågestund med koreograf och dansare där eleverna ges möjlighet att ställa frågor till medverkande konstnärer.

Om Edin Jusuframic

Edin har dansat i och medverkat i bland andra produktioner: Bounce, Complete Dance Crew, West Side Story, Fredrik Benke Rydmans Våroffer och Nötknäpparen.

TV- Han har bland annat deltagit/dansat i  Allsång på Skansen,  Sommarkrysset,  Idrottsgalan,  Eldsjälsgalan,  Melodifestivalen,  Eurovision Song Contest och Idol.   (Detta är endast några exempel. Mer finns att läsa på Edins hemsida: www.edinj.se/cv)

 

 

Tillfällen

Aktivitetsdatum och tidLokalPrisLediga platser 
2019-04-25 13:00Hangaren i Alby

Hangaren i Alby

Albyvägen 38
Norsborg
Telefon: 08-531 99830

Karta

karta
0 kr 0Fullbokat
2019-04-26 13:00Hangaren i Alby

Hangaren i Alby

Albyvägen 38
Norsborg
Telefon: 08-531 99830

Karta

karta
0 kr 31Boka platser