Fältbussen

Kom ut i Botkyrkas vackra natur med Fältbussen!

För årskurs 5. Alla klasslärare i årskurs 5 får erbjudande om att gratis delta i dessa exkursionsdagar. En av dagarna är på höstterminen och den andra är på vårterminen. Den ena dagen kommer vi att undersöka livet i vatten och den andra livet i skogen. Vi är utomhus hela dagen och eleverna har matsäck med sig.

I bussen finns 27 sittplatser. Vi har också mikroskop, håvar, akvarier, burkar och allt man kan tänka sig behöva för att undersöka naturen i Botkyrka. Med på bussen är klassläraren och en av ekologerna som arbetar där.

Att åka ut med kommunens femmor är Fältbussens huvudverksamhet. Målet är att alla Botkyrka kommuns elever ska få två dagars information om kommunens vackra natur och kulturmiljöer.

Vill du boka?

E-posta till oss. Epost: faltbussen@botkyrka.se.

Längd

Målgrupper

Vill du boka?

Kontakta fältbussen på följande adress: faltbussen@botkyrka.se.