FÖR ALLA - FÖRSKOLANS 4-ÅRINGAR - Teater varje höst!

816 4-åringar i Botkyrka såg teaterföreställningen FRÖ i höstas. Hösten 2018 blir det nya fina teaterprogram för alla 4-åringar!

att så ett frö  -   odla  -   bygga ett träd  -   vara ett moln  -   dö eller vila en smula ...

Frö är en berättelse om naturens kretslopp, livets gång och människans fascination för sådant som växer. Av och med Teater Tre.

"- Det är bra att vi får idéer och uppslag att ta med oss hem. Barnen har många olika erfarenheter med sig från föreställningen som kan komma till uttryck i till exempel förvandlingslekar. Man kan plocka upp karaktärer som fanns med i föreställningen, eller känslor som barnen upplevt, och fantisera kring. Det finns mycket man kan göra." - Linda Moberg, förskollärare i Östersund

Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt

Denna aktivitet är utvald och räcker till samtliga 4-åringar och återkommer varje år -  en kulturgaranti!   Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i den ordinarie verksamheten. Det blir en rättighet för alla 4-åringar i Botkyrka.

Enligt överenskommelse Intresseanmälan att stå på kö

Intresseanmälan att stå på kö

Vi kontaktar er när det är bestämt vilken lokal det blir
0 kr Enligt överenskommelse Intresseanmälan