FÖR ALLA FÖRSKOLANS 4-ÅRINGAR - Teater varje höst!

Lilla syster kanin med Dockteatern Tittut

För alla 4-åringar i Botkyrka hösten 2018

Storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag.

"Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det." tänker storebror.

I den underjordiska kaninkulan är livet igenkänningsbart för alla barn, med attribut som blöjor, godnattsaga, nappflaska och välling. Där kommer stora universella känslor i omlopp, nedkokade i en pjäs som publiken aldrig tröttnar på. En varm och humoristisk föreställning fritt tolkad efter en bok av Ulf Nilsson.

Kulturgarantin - en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt

Denna aktivitet är utvald och räcker till samtliga 4-åringar och återkommer varje år -  en kulturgaranti!   Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i den ordinarie verksamheten. Det blir en rättighet för alla 4-åringar i Botkyrka.