FÖR ALLA I ÅRSKURS 8 - Smoke Screens med Burnt Out Punks. För årskurs 7-9 + gymnasiet i mån av plats.

Årskurs 8 erbjuds varje läsår en scenkonstföreställningr. Detta är 8:ornas kulturgaranti. I mån av plats kan andra årskurser få boka.

En nyskapad magisk cirkuskomedi med Burnt Out Punks som handlar om de mörkare sidorna av sociala medier genom teatrala effekter och illusioner. Hur förhåller sig till verkligenheten till illusionen? Var finns sanningarna?

Många av dagens barn använder sig av sociala medier från en väldigt ung ålder. Hur hanterar de den strömmen av information som de får genom tex Facebook och Instagram? I vilken utsträckning tillämpar de källkritik? Hur tycker de själva att sociala medier påverkar dem? Finns det både positiva och negativa effekter?

Diskussionsunderlag kommer att finnas tillgängligt att ta med till klasserna och efter föreställningen finns det möjlighet att stanna kvar en stund och ställa frågor till artisterna.

Hur åka?
Åka SL-buss: buss 708 till Albyvägen 38. Se tider på Sl.se reseplanerare.

Kulturgarantin- en del av Botkyrkas kulturella allemansrätt

Denna aktivitet är utvald och räcker till samtliga elever och återkommer varje läsår -  en kulturgaranti!   Det ska vara lätt att integrera kulturupplevelsen i den ordinarie undervisningen. Det blir en rättighet för alla elever i Botkyrka.

2018-03-22 09:45Hangaren i Alby

Hangaren i Alby