Klåjnklådan

Till alla förskolor och särskolor i Botkyrka

Låna Klåjnklådan med instrument

KLÅJNK! Vad är det som låter?

Lådor för sånger, ramsor, rytm och rörelse för dig som är intresserad av musikens kraft och möjligheter att utveckla och berika förskolans eller särskolans verksamhet.

Botkyrka kultur- och fritidsförvaltning får låna Klåjnklådor av Länsmusiken i Stockholm och Scenkonstmuseet, som har tillverkat en låda för förskolan och särskolan som är fylld av olika rytminstrument så att barnen ska kunna vara med att spela och sjunga tillsammans.

Förskolan får ha lådan 1 månad och förskolor som inte bokat den förut prioriteras.  Vi hörs på mail eller telefon och kommer överens om datum och tid när du bokat en låda.

Alla instrument i lådan går att tillverka själv. Det här blir också som en liten fortbildning. Ni kan fortsätta att musicera, spela och sjunga även när Klåjnklådan har rest vidare.

Instruktioner till instrumentbygge finns i boken Bygg så det svänger och modeller finns i en separat påse.

Enligt överenskommelse Hos er. På skolan eller förskolan.

Hos er. På skolan eller förskolan.

0 kr Enligt överenskommelse Intresseanmälan