Min mammas dotter - succén med Maria Nohra är tillbaka i Botkyrka

Äntligen ... Maria Nohra är tillbaka i Botkyrka igen!

Med personliga berättelser kontrat med riktiga knockouts och en fantastisk publikkontakt lyckas Maria Nohra med humor och allvar berätta om skillnader i kulturkoder, svårigheter och stoltheten över att tillhöra två kulturer och den eviga kärleken till en mamma som bryter mot det svenska samhällets oskrivna regler. En mamma som slåss med en toffla, tvingar en att ta med sina kusiner på första dejten och som inte kan gå in i en affär utan att pruta. På knappt en timme, med en intensiv täthet, bjuds du på en härlig blandning av dans, imitationer, familj, humor, boxning och Beyoncé!

Av och med: Maria Nohra
Regiöga: Farnaz Arbabi och Roy Nehme
Foto: Roy Nehme

Presscitat