STJÄRNKALASET utbudsdag 24 januari för lärare, förskolans pedagoger

Stjärnkalaset

En av Sveriges största utbudsdagar med scenkonst för barn och unga. Arrangörer, kultursekreterare, kulturombud/pedagog från Stockholm Stad, Stockholms län och övriga landet är varmt välkomna att delta.

Plats? I Stockholm. 

Så här går det till:
Över trettio programpunkter kommer att visas under en och samma dag.
För att du som deltar ska få ut så mycket som möjligt av dagen har vi samlat samtliga programpunkter för olika åldrar i ett antal spår: från förskolan, grundskolan till och med gymnasiet.
Bokar du ett spår så kan du se alla föreställningar för det stadiet.
För den "händige" finns även möjligheten att sätta ihop sin egen utbudsdag.

Om programmet
Det visas många olika föreställningar den här dagen. De flesta är uppsökande dvs finns som turnerande föreställningar, många tar upp värdegrundsfrågor, laborerar med språk och matematik eller så berättar man spännande historier och fantastiska äventyr. Det är mycket musik och rörelse. Ställer svåra frågor om livet och speglar mångfald och tolerans. Korts sagt vi hoppas att programmet ska stimulera till många möten mellan teatern och barn och unga i staden, länet och resten av landet.

Hur det fungerar
Under dagen tar man sig runt till de olika scenerna som ingår i ett spår. De flesta föreställningar är placerade inom gångavstånd. Är det längre mellan någon av scenerna kommer det att gå busstransport.

Från den 14:e finns mer information på Stjärnkalasets hemsida: www.stjarnkalaset.se.
Eller via Stjärnkalasets facebook: https://www.facebook.com/stjarnkalaset.se/

Mer information

Boka (gratis) plats här: 
Du kan antingen börja med att Boka spår direkt eller om du vill läsa om föreställningarna först klickar du på På Scen och bokar där.
http://stjarnkalaset.se/