FÖRSKOLA

Visningar och workshops

Tillsammans med lärare och pedagoger skräddarsyr vi visningar och workshops utifrån gruppens aktuella förutsättningar och önskemål. Välkommen med din bokning!

Kategorier: Botkyrkas kulturella allemansrätt, Utställningar & visningar, Workshops, Konst
    Målgrupper: Förskola, Särskola, Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Förskoleklass, Förskola från 3 år, Förskola från 2 år, Förskolan från 4 år, Förskola från 5 år

Naturpedagiska centrum

Vi vill medverka till att eleverna får en större förståelse för att alla måste värna om naturen och miljön. Vi låter dem upptäcka, uppleva och undersöka med alla sinnen med naturen i fokus.

Kategorier: Botkyrkas kulturella allemansrätt, Naturpedagogiska program i Botkyrka
    Målgrupper: Förskola, Särskola, Fritidshem, Grundskolan

Sagostund på Tumba bibliotek
    Kategorier: Biblioteket, Berättande
    Målgrupper: Förskola, Förskola från 3 år, Förskola från 2 år, Förskolan från 4 år, Förskola från 5 år, Förskolebarn 1-3 år
    Lokal: Gläntan, Tumba bibliotek

Skapa i Mångkulturellt centrums verkstad!

Mångkulturellt centrums skapande verkstad är en plats för mångfaldiga röster och uttryck. Verkstan vänder sig främst till barn och unga i Botkyrka. Hit kan skolklasser, fritidsgårdar samt andra barn och ungdomsgrupper boka besök och aktiviter som är kostnadsfria för alla i Botkyrka kommun att delta i. Här kan du boka en guidad visning av de aktuella utställningarna samt tillhörande skapande verkstad.

Målgrupper: Förskola, Särskola, Förskoleklass, Grundskolan, Fritidsklubb