PÅ LOVET

Det finns många, roliga aktiviteter för barn och unga i Botkyrka på loven. För fritids och andra åldrar.

Kolla på Botkyrka kommuns hemsida när det närmar sig: https://www.botkyrka.se/lov

Agatha granndetektiven - bio på sportlovet på Tumbascenen

Fritids har möjlighet att boka gratis sportlovsbio här. Antalet gratis biljetter är begränsat. Boka dessa gratisbiljetter här sajten senast den 19 februari! Tioåriga Agatha-Christine, A-C, gillar att vara ensam och älskar mysterier och deckarhistorier. Hon har nyss flyttat in i ett nytt hus och i ett källarförråd inreder hon en detektivbyrå.

Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
    Målgrupper: Förskola, Särskola, Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Förskoleklass, Fritidshem

1st tillfälle den 1/3 2018

Monky - bio på sportlovet på Tumbascenen

Fritids har möjlighet att boka gratis sportlovsbio här. Antalet gratis biljetter är begränsat. Boka dessa gratisbiljetter här sajten senast den 19 februari!Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon?

Målgrupper: Årskurs 2, Årskurs 3, Årskurs 4, Fritidshem, Fritidsklubb

1st tillfälle den 2/3 2018

Paddington - bio på sportlovet på Tumbascenen

Fritids har möjlighet att boka gratis sportlovsbio här. Antalet gratis biljetter är begränsat. Boka dessa gratisbiljetter här sajten senast den 19 februari!Nya äventyr med nallebjörnen i London. I uppföljaren har björnen Paddington blivit en del av familjen Brown och är omtyckt i samhället Windsor Gardens. När tant Lucy ska fylla 100 har han hittat den perfekta presenten i form av en unik bok i antikaffären.

1st tillfälle den 2/3 2018

Coco - bio på sportlovet på Tumbascenen

Fritids har möjlighet att boka gratis sportlovsbio här. Antalet gratis biljetter är begränsat. Boka dessa gratisbiljetter här sajten senast den 19 februari! Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation.

Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
    Målgrupper: Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Förskoleklass, Fritidshem, Fritidsklubb

2st tillfällen under perioden 26/2 2018 - 28/2 2018

Drömsportlovet - önskedrömmen för fritids?

Intresseanmälan - vad önskar ni på "Fritids" ha för kulturaktivitet på sportlovet? Vill ni ha något kul hos er? Eller vill ni gå iväg på en aktivitet? Bio? Teater? Film? Konstprojekt? Eller något heeeelt annat? Gör en intresseanmälan genom

Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt, Workshops
    Målgrupper: Särskola, Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Fritidshem, Fritidsledare, Fritidsklubb

Sumobrottning med LEGO-Robot. 28 februari.

Sumobrottning med LEGO-Robot 28 februari. Lego-SumoRobotar får köra en pågående herre-på-täppan-tävling. Låna ett robot-kit från LEGO™Mindstorms och en dator för att programmera roboten med. Bygg en robot som ska knuffa ut de andra robotarna från en brottarring. En rolig aktivitet för dig som är nyfiken på robotar och programmering. Inga förkunskaper behövs. Lämpligt från 9 år och uppåt .

Kategorier: På lovet, Botkyrkas kulturella allemansrätt, Workshops
    Målgrupper: Årskurs 3, Årskurs 4, Fritidsklubb