SÄRSKOLAN

Särskolans pedagoger väljer och boka fritt ur de olika årskursernas program.

Välkommen att höra av dig med frågor, tips eller önskemål: susanna.widman@botkyrka.se

• FÖR ALLA I ÅRSKURS 2 - Möt musik med Botkyrka kulturskola

KulturgarantiFÖR ALLA I ÅRSKURS 2 - Möt musik med Botkyrka kulturskola

Konserten med Botkyrka kulturskola för alla elever i årskurs 2 är en rolig och minnesvärd musikalisk upplevelse där barnen får sjunga, dansa och spela tillsammans med våra erfarna och kunniga pedagoger. Ett möte med musiken! Vi använder oss av en för barnen välkänd sångrepertoar, men bjuder förstås också på några nya spännande överraskningar.

Kategorier: Botkyrkas kulturella allemansrätt, Musik, Kulturgaranti, Skapande skola 2016-17
    Målgrupper: Särskola, Årskurs 2

Visningar och workshops

Tillsammans med lärare och pedagoger skräddarsyr vi visningar och workshops utifrån gruppens aktuella förutsättningar och önskemål. Välkommen med din bokning!

Kategorier: Botkyrkas kulturella allemansrätt, Utställningar & visningar, Workshops, Konst
    Målgrupper: Förskola, Särskola, Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Förskoleklass, Förskola från 3 år, Förskola från 2 år, Förskolan från 4 år, Förskola från 5 år

Botkyrka konsthall: Visning och workshop årskurs 4-9 och gymnasiet.

I de åldersanpassade skolprogrammen presenteras de aktuella utställningarna utifrån olika teman och perspektiv. Vi har även ett stående erbjudande kopplat till ett besök på Botkyrka konsthall och Xetmuseet.

Målgrupper: Gymnasium, Särskola, Årskurs 4, Årskurs 5, Årskurs 6, Årskurs 7, Årskurs 8, Årskurs 9

Drömlovet - önskedrömmen för fritids?

Intresseanmälan Vilken kulturaktivitet vill ni på fritids göra på lovet? Vill ni ha något kul hos er? Eller vill ni gå/åka iväg på en aktivitet? Bio och film? Konstprojekt? Skapa och slöjda? Eller något heeeelt annat? Maila en månad innan lovet och berätta vad ni önskar, vilka ni är, skola, ålder på eleverna, pedagogens namn och antal elever. Vi hör av oss. Vi får tillsammans se vad som är möjligt!

Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt, Workshops
    Målgrupper: Särskola, Årskurs 1, Årskurs 2, Årskurs 3, Fritidshem, Fritidsledare, Fritidsklubb

Naturpedagiska centrum

Vi vill medverka till att eleverna får en större förståelse för att alla måste värna om naturen och miljön. Vi låter dem upptäcka, uppleva och undersöka med alla sinnen med naturen i fokus.

Kategorier: Botkyrkas kulturella allemansrätt, Naturpedagogiska program i Botkyrka
    Målgrupper: Förskola, Särskola, Fritidshem, Grundskolan

Skapa i Mångkulturellt centrums verkstad!

Mångkulturellt centrums skapande verkstad är en plats för mångfaldiga röster och uttryck. Verkstan vänder sig främst till barn och unga i Botkyrka. Hit kan skolklasser, fritidsgårdar samt andra barn och ungdomsgrupper boka besök och aktiviter som är kostnadsfria för alla i Botkyrka kommun att delta i. Här kan du boka en guidad visning av de aktuella utställningarna samt tillhörande skapande verkstad.

Målgrupper: Förskola, Särskola, Förskoleklass, Grundskolan, Fritidsklubb