Hur boka?

SÅ HÄR ANVÄNDER DU KULTURBOKNINGEN

1. Registrera användare

Klicka på "Logga in" på Startsidan uppe till höger. Om det är första gången du ska boka på Kulturbokningen - klicka på "Registrera användare" och fyll i dina uppgifter. Välj din skola eller förskola som finns inskriven redan i listan. Lösenordet skapar du själv. Hitta på ett helt eget lösenord alltså.

Obs! Det kostar nästan aldrig något, i så fall står det tydligt vid det programmet. Men vi behöver era faktureringsuppgifter om ni skulle glömma att gå på programmet eller avbokar för sent.

2. Logga in

Klicka på "Logga in" på Startsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter och klicka på "Logga in". Du kan nu söka aktiviteter och boka.

3. Sök aktiviteter

Gå tillbaka och välj det program du vill boka. När du är inloggad i Kulturbokningen kan du söka aktiviteter med hjälp av filtrering. Du väljer vilken eller vilka kategorier, målgrupper och lokaler du är intresserad av.

4. Boka platser

Du ser hur många hur många lediga platser som finns. Genom att klicka på "Boka platser" har du möjlighet att göra bokning på det tillfälle som är lämpligt och har lediga platser.

5. Bokning

Bokningen sker via ett formulär. De uppgifter du registrerat är redan ifyllda. Bokningen blir klar när du klickar på "Skapa bokning"

Bekräftelse för bokning

En bekräftelse skickas på en gång till din E-postadress. Var därför noga att du skrivit rätt e-post. Ta med denna bokning till föreställningen eller programmet ni ska gå på.

Bekräftelse för intresseanmälan

Detta betyder att vi (en pedagog eller projektledare)  tar kontakt med dig för att boka in dag och tid.

Kostnad?

Nästan aldrig. Nästan alla program är gratis för Botkyrkas alla skolor och förskolor.  Men ibland har några av programmen en avgift. Det står alltid tydligt när du bokar. Om man avbokar senare än 5 dagar innan programmet kostar det 800 kronor. Då kommer en faktura till er fakturaadress. Det är vikigt med rätt BK-nummer.

Mer information

Hör gärna av dig med synpunkter och idéer till oss på Kultur- och fritidsförvaltningen.

Susanna Freund Widman. E-post: susanna.widman@botkyrka.se