KUL PÅ LOVET

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej!  Det finns många fler kul aktiviteter för barn och unga i Botkyrka på loven.  Kika in på Botkyrka kommuns hemsida när ett skollov närmar sig: https://botkyrka.se/lov

Aktiviteter

 • Lekdag på jullovet

  Lekdag på jullovet

  Lekdag i Hallunda på jullovet! Välkommen till sagolek, bygglek och teaterlek! Plats: Folkets hus Hallunda, Borgvägen 1. Fredag 21 december: Klockan 9.00-11.15 Max 30 barn. Klockan 12.15-14.30 Max 30 barn. Teaterlek - med hjälp av teatergarderoben leker vi tillsammans. Blir det en charad eller färgsprakande parad? Bygglek - med gemensamma krafter, med hammare och spik bygger vi något lekfullt.

  Kategorier: På lovet, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Förskola, Fritidshem
  Lokal: Folkets hus i Hallunda
  Tillfällen:

  2st tillfällen under perioden 21/12 2018 - 21/12 2018

 • Jullovsbio: Bamse och dunderklockan

  Jullovsbio: Bamse och dunderklockan

  Bamse och dunderklockan Liten popcorn och läsk till alla ingår! I "Bamse och dunderklockan" brinner alla dunderklockor (som används till att göra dunderhonung) upp och Bamse (röst av Peter Haber) och gänget måste ut för att plocka nya. I denna jakt måste Bamse också lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror.

  Kategorier: På lovet, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Förskola, Fritidshem
 • Jullovsbio: Grinchen

  Jullovsbio: Grinchen

  Grinchen är en cynisk, vresig typ som lever sitt liv i ensamhet, i en grotta uppe på ett högt berg, med sin hund Max som enda sällskap. Därifrån blickar han ner på invånarna i Vemdalen. Varje år runt juletid stör de hans ensamhet med sina högljudda och färgsprakande festligheter. Grinchen hatar verkligen julen och till slut får han nog och bestämmer sig för att han ska klä ut sig till jultomten - och stjäla den! Men allt förändras när han konfronteras med en ung flickas storsinta julkänsla.

  Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Fritidshem, Fritidsklubb
 • Jullovsbio: Hodjas flygande matta

  Jullovsbio: Hodjas flygande matta

  Hodja drömmer om något mer än att ta över sin pappas skrädderi, till sin pappas stora förargelse. Då Hodja får en flygande matta för att åka och hämta en ny matta till mattförsäljaren, flyger han iväg utan pappas tillstånd. Snart landar Hodja i den spännande staden och träffar flickan Smaragd, men tyvärr förlorar han mattan...

  Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Fritidshem
 • Jullovsbio: Mary Poppins kommer tillbaka

  Jullovsbio: Mary Poppins kommer tillbaka

  Mary Poppins, den praktiskt taget helt perfekta barnsköterskan med unika magiska färdigheter är tillbaka. Hon kan förvandla den tråkigaste uppgift till ett oförglömligt, fantastiskt äventyr. I den här helt nya uppföljaren kommer Mary Poppins tillbaka för att hjälpa nästa generation i Banks-familjen hitta den glädje som saknas i deras liv. Den gåtfulla barnsköterskan får hjälp av sin vän Jack, en optimist som har till yrke att tända lamporna på Londons gator, och som sprider både ljus och glädje.

  Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Fritidshem
 • Jullovsbio: Sune vs Sune

  Jullovsbio: Sune vs Sune

  Sune är hemma från skolan de första dagarna i mellanstadiet. När han kommer tillbaka är hans plats upptagen av en kille som är rolig, snygg, populär och lite mer tjejtjusare än Sune. Till råga på allt heter han också Sune! Vår Sune blir kallad Sune 2 och känner sig ersatt. När dessutom den nye Sune får huvudrollen i skolans pjäs "Romeo och Julia" finns ingen återvändo. Hela familjen engageras i kampen för att Sune ska få vara Sune, eller åtminstone Sune 1.

  Kategorier: På lovet, Bio, Botkyrkas kulturella allemansrätt
  Målgrupper: Fritidshem