KUL PÅ LOVET

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej!  Det finns många kul aktiviteter för barn och unga i Botkyrka på loven. En del program kan du boka här på sajten direkt. Det gäller särskilt grupper.

Fler aktiviteter och kul tips finns på Botkyrka kommuns hemsida när ett skollov närmar sig: https://www.botkyrka.se/idrott-fritid--natur/kul-pa-lovet.html

Höstlovsöppet Tumba bruksmuseum

Bokningsbara tider för visning och pyssel: Spökar det på Tumba bruk? Efterföljande pyssel av halloweenmasker i papper. Tidsåtgång 1h.

Kategorier: På lovet, Botkyrkas kulturella allemansrätt
    Målgrupper: Fritidshem, Fritidsledare, Fritidsklubb, Fritids (6-9 år)

Slöjda med Hogslaby på fritids

SLÖJDA MED HOGSLABY PÅ FRITIDS! Pedagogerna från Hogslaby kommer till ert fritids med forntida hantverk. Vi tar med oss material så pysslar vi tillsammans i 1,5 timme. Barnen får lära sig enkla forntida hantverk. Mest arbetar vi med ull, men också med metall och bivax. Max 30 barn per tillfälle.

Kategorier: På lovet, Botkyrkas kulturella allemansrätt, Workshops
    Målgrupper: Fritidshem, Fritidsklubb, Fritids (6-9 år)
    Lokal: Hos er. På skolan eller förskolan.
    Tillfällen:

2st tillfällen under perioden 31/10 2018 - 1/11 2018